Cautare

1305 de rezultate pentru "isj alba" (5.13 secunde)
Incity Residence (zona mall Vitan), Nerva Rezidential (zona Nerva Traian), Fundeni Residence (zona Colentina - Fundeni), Vivere Rezidential (zona Obor), Sara Residence (zona Titan), Green View III (metrou Constantin Brancoveanu), Alba Iulia Residence (zona Piata Alba Iulia), New Town Residence (zona Baba Novac - Dristor), Adora Urban Village (Cartierul Independentei - Sos.
Berceni-Oltenitei, Balta Alba, Pantelimon si Colentina. ... Berceni-Oltenitei, Balta Alba, Pantelimon si Colentina. Concret, pentru a ajunge din cartierele din sudul Capitalei in cele din nord, sau invers, soferii nu vor mai fi obligati sa tranziteze centrul orasului.
Alba, se afla pe Str. ... Tot in judetul Alba se afla si localitatea Sasciori unde astazi, pe DN67C, s-a deschis un magazin PROFI Loco.
53, de ieri judetul Alba ajunge sa beneficieze de avantajele aduse de 11 magazine in 9 localitati: Abrud, Aiud, Alba Iulia, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Sasciori si Zlatna.
De partea cealalta, Daniel Mogosanu spera ca elevii sai sa repete evolutia din meciul cu Unirea Alba Iulia (2-1) si sa nu plece invinsi de pe malul Dunarii.
Prima adversara a elevelor lui Liviu si Danielei Manea va fi CS Universitatea Alba Iulia, dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri. ... Prima confruntare este programata sambata la Alba Iulia, a doua - lunea viitoare in Banie, iar pentru a treia confruntare nu s-a stabilit inca data.
din Banie, formatia CS Universitatea Alba Iulia. ... Daca SCM va castiga astazi, se va mai disputa si meciul al treilea, decisiv, la Alba Iulia.
Casillas - Arbeloa, Pique, Ramos, Alba - Xavi, Busquets, Xabi Alonso - Silva (Pedro ‘65), Fabregas (Torres ‘67), Iniesta (Cazorla ‘84). ... Alba primeste o pasa pe partea stanga de la Iniesta, centreaza in careu, de unde, de la opt metri, nemarcat, Xabi Alonso inscrie cu capul.
Valdes - Alves, Pique, Bartra, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Sanchez, Messi, Pedro (Villa ’83).
Revelionul in penitenciarul Poarta Alba: Gigi Becali s-a rugat la Dumnezeu si Sf. Vasile, pana la ora stingerii Faptul ca este in inchisoare nu-l impiedica pe Gigi Becali sa se roage la Dumnezeu singur, retras de colegii sai.
Fluierul de final al lui Rizzolli a fost ca o batista alba aruncata de fanii spanioli, carora nu le venea sa creada ca sunt partasi la o astfel de umilinta mondiala. ... Alba - X.
Natiunile Unite), bd Libertatii, stanga pe breteaua Parchetului General, dreapta bd Unirii, Piata Alba Iulia, bd. ... Libertatii, Piata Constitutiei, stanga pe breteaua de la Parchetul General, bd Unirii, Piața Alba Iulia, bd.Decebal, Piata Hurmuzachi, bd.
Unirii - Piata Alba Iulia - bd. ... Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Brasov, Bucuresti, Craiova, Constanta, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Iasi, Miercurea-Ciuc, Oradea, Sighetul Marmatiei, Suceava, Targu Mures.
Alba-Iulia;
Unirea Ardealului cu Regatul Romaniei a fost proclamata pe 1 decembrie 1918 de Adunarea Nationala de la Alba Iulia.
B365.ro : Noaptea alba a bibliotecilor, in weekend, in Capitala.
Cu acest prilej va avea loc si lansarea noii pagini de internet a sculptorului Ioan Bulborea (www.bolborea.ro), autorul proiectului artistic dedicat centenarului marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 (foto), care va fi amplasat in Piata Alba Iulia, din Bucuresti.
Praznicul Mosilor de iarna este intotdeauna in sambata ce precede saptamana alba sau a branzei, o etapa pregatitoare pentru inceperea Postului Mare, cand credinciosii au dezlegare sa consume lapte, branza, peste, oua, bucate de culoare alba sau care contin ingrediente de aceeasi culoare.
Cluj), Casa de Cultura a Studentilor Luni, 20 mai 2013, ora 19:00, ALBA-IULIA (Jud. Alba), Casa de Cultura a Sindicatelor Miercuri, 22 mai 2013, ora 19:00, TARGU MURES (Jud.
Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Buzau, Constanta, Galati, Suceava, Iasi, Alba Iulia si Targu-Mures si a adunat peste 10.000 de spectatori. ... Inchisoarea alba 17.
google-analytics.com